Reklama
Česnek bychom klidně mohli nazvat králem mezi bylinami. Každý už slyšel o jeho zázračných účincích, které pomáhají různými neduhy – od astmatu až po artritidu, uvolňují ucpaný nos, snižují hladinu cholesterolu v krvi a na mnohé jiné. Jeho antibakteriální a antivirové účinky jsou dokonce vědecky dokázáno. Nenahraditelný je však i v kuchyni. Jeho charakteristická chuť a aroma dodávají mnohým jídlům výjimečnost. Pokud chcete, aby byl v pokrmu výrazný, třeba ho rozmačkat. Aby vám nenapáchli od něj prsty, použijte lis na česnek. Na trhu je jich dostatek, je z čeho vybírat.
Lis na česnek od firmy Guzzini.
Lis na česnek od firmy Giannini.
Lis na česnek od holandské firmy Brabantia.
Lis na česnek koncem z nerezavějící oceli.
Reklama