Zeleninové špagety se struhadlem GEFU

0
17

Léto v kuchyni – čistě zeleninové špagety se spirálovým struhadlem GEFU

Do kuchyně dynamických moderních zdravě žijících lidí v létě jistě patří struhadlo GEFU spirelli.

Ocelová japonská čepel předurčuje precizní výsledek. Je naprosto ideální pro jednoduchou, rychlou a nenáročnou přípravu moderního raw food (jídlo bez vaření), když díky tomuto spirálovému kráječi uděláte čistě cuketové nebo mrkvové špagety … Struhadlo GEFU spirelli ale ocení prakticky každý při estetickém designování letního jídla – ať už pásků okurky, ředkvičky , kedlubny a jiné zeleniny, ale i těstovin. Používá se i na zdobení. Z jídla udělá zážitek i pro oči. Spirály 2 x 3 mm nebo 3,5 x 5 mm jsou vynikající na vytvoření smažené zeleniny nebo těstovin a na zdobení. Struhadlo je z vysoce kvalitního plastu a nerezové oceli, a po použití jej buď jednoduše umyjete nebo lze mýt ho i v myčce nádobí. Struhadlo se hodí do každé kuchyně, prodává se ve více barevných variacích a koupilo ho už přes milion lidí.